JoRnADes De TeAtre a Primària

09Jun, 2022

La setmana passada es va dur a terme les Jornades de teatre a primària. Voldríem agrair la participació de totes les persones que van intervenir,  tant dels infants com dels adults, i l’alegria que es va poder respirar en retrobar-nos presencialment.

Des de fa 23 anys els tallers de teatre i arts escèniques han estat un espai de joc, trobada i pensament, que es dona en un entorn de llibertat, respecte i límits posats des de l’amor.

Aquests dos últims anys han estat durs, ha estat difícil per a totes les persones, esser, treballar i gestionar les nostres emocions davant de la pandèmia, i la postpandèmia que encara continuem vivint.

Les arts escèniques tenen la qualitat que treballen amb material fràgil: l’ésser humà. Llavors, en aquest temps de tanta vulnerabilitat, incertesa i fragilitat, en estat una eina d’acompanyament molt valuosa. Ens van permetre reconèixer-nos i relacionar-nos a través d’allò.

En aquesta escola som afortunats, som privilegiats; perquè aquí se li dona un espai i un valor a les arts escèniques que molt pocs centres ofereixen. 

Des de Creativa Educadors, volíem agrair a aquesta gran família, per acollir-nos sempre i per creure que l’art és un dret, que l’art és transformadora i que creure i crear, ens canvia.

Moltes gràcies i fins a l’any vinent!

Creactiva – educadors, SCCL

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *