Arts escèniques a l’ESO, cultura per afrontar l’emergència emocional

04Nov, 2021
https://diarieducacio.cat/ArtsEducacio/author/lauragr87/

Article complet al link

Habitar els espais en un món ple d’incertesa i en canvi constant es presenta en l’actualitat com un desafiament per a l’educació en general, i per als centres educatius en particular. L’aparició de les arts escèniques com a eina imprescindible per canalitzar les emocions durant la situació de confinament i post confinament sembla una possibilitat per vehicular l’aprenentatge i tornar-lo significatiu. És possible repensar el currículum i valorar l’educació des de la transversalitat de les matèries? Pot ser l’art escènica, de la mà de l’artista pedagoga l’eina que ens porti cap aquest canvi social? Quins són els avantatges de fer servir les arts escèniques dins un institut?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *